Kostelijk Dineren

Welkom in ons sfeervolle restaurant met panoramisch uitzicht over de enorme hotelvijver en de weiden en velden achter het hotel. Hier kunt u genieten van de heerlijkste gerechten afkomstig uit onze creatieve keuken. De gerechten zijn met veel zorg en passie bereid, en dat proef je! Dagelijks serveren wij een culinair 3-gangen verrassingsdiner. Het restaurant is toegankelijk voor hotelgasten, maar ook voor gasten die niet in het hotel overnachten.

Wij houden uiteraard rekening met diëten of speciale wensen.Het is ook mogelijk het 3-gangendiner uit te breiden met 1 of meerdere gangen. Bijvoorbeeld voor als u iets te vieren heeft.

Aanvang diner: 18:00 – 18:30 uur. Reserveren voor 16:00 uur.

Prijs voor 3-gangen menu: € 27,50 per persoon.

Voor groepen zijn er vele mogelijkheden. Klik hier voor ons uitgebreide aanbod.

Uitgebreid Ontbijten

Er is geen betere manier om de dag te beginnen dan met een uitstekend ontbijt! Ons uitgebreide ontbijtbuffet bestaat uit: wit-, bruin-, 8 granen-, gildekorn-, krenten- en roggebrood, beschuit, verschillende afgebakken broodjes, diverse vleeswaren, diverse kazen, een veelvoud aan zoetwaren voor op brood, gekookte eieren, een bakplaat om zelf uw eitje op te bakken, yoghurt, cruesli, cornflakes, melk, karnemelk, jus d’orange, appelsap, verschillende varianten koffie- & thee en vers fruit.

Dagelijks van 8:00 tot 10:00 uur.

Prijs ontbijtbuffet voor niet-hotelgasten: € 15,00 per persoon.

 

Gezellig Lunchen

Voor een lunch bent u uiteraard ook van harte welkom in ons restaurant, maar u kunt ook de lunch gebruiken in onze gezellige lounge of met mooi weer bij uitstek op het zonnige terras aan de vijver. U kunt gerechten bestellen van onze lunchkaart. Vanaf 6 personen serveren wij ook koffietafels (reserveren).

Dagelijks van 12:00 tot 16:00 uur.

 

  Smakelijk & creatief

  De creatieve en uitmuntende keuken bereidt onder leiding van chef-kok Joram van der Spek de heerlijkste gerechten van uitsluitend dagverse streek- & seizoensproducten. Zij slagen erin met gewone ingrediënten, u steeds weer iets bijzonders voor te schotelen. In 2009 werd hij met zijn keukenbrigade eerste bij de vakjury op Texel Culinair. In 2006, 2007 & 2010 werd het team van Landgoed Hotel Tatenhove alle keren tweede.

  Nieuwsbericht “Winnaar Texel Culinair”

   

  Lekkere wijnen

  Wijnen Tatenhove

  Met zorg hebben wij onze wijnkaart samengesteld en zijn gekomen tot een overheerlijk en betaalbaar resultaat met diversiteit in smaak en herkomst. Een goede fles rode wijn voor bij een heerlijke maaltijd of een lekker fris en fruitige rosé voor op het terras. Een internationaal assortiment om van te genieten.

  Voor groepen

  Buffetten

  Voor groepen hebben wij een uitgebreid aanbod van maaltijden en mogelijkheden. Van een koffietafel tot barbecue en van 3-gangendiner tot een uitgebreid luxe warm- & koud buffet. Lees meer voor een aantal suggesties, maar wij leveren ook maatwerk naar uw wensen.