Hotel De Koog Texel

Badplaats De Koog is een fenomeen op Texel. Deze gezellige badplaats biedt alles wat de vakantieganger zich maar kan wensen: vanaf ons hotel in De Koog op Texel loopt u zo naar het strand of naar de bruisende dorpsstraat waar u de meeste winkels, terrassen, restaurants en de uitgaansgelegenheden vindt. Op iets meer dan een halve kilometer van het centrum van De Koog ligt ons gezellige familie hotel Tatenhove, hotel De Koog Texel. Alles wat een geweldige vakantie maakt binnen handbereik!

hotel De Koog Texel

 

Hotel Tatenhove – Hotel De Koog Texel

Omgeven door de prachtige natuur waar we op Texel zo van houden ligt Landgoed hotel Tatenhove op één van de mooiste plekjes van Texel. Hier geniet u van de rust die een vakantie op Texel kan bieden, terwijl het gezellige centrum van De Koog om de hoek ligt. Hotel Tatenhove – Hotel De Koog Texel is dan ook bij uitstek geschikt als uitvalsbasis voor uw verblijf in badplaats De Koog. Vrijwel alle bezienswaardigheden die u niet mag missen tijdens uw vakantie op Texel zijn eenvoudig te bereiken vanaf ons hotel De Koog Texel.

 

Hotel De Koog Texel – Algemene Faciliteiten Hotel Tatenhove

Natuurlijk schreeuwt een verblijf op Texel om er op uit te gaan. Maar ook met de faciliteiten van hotel Tatenhove is het goed toeven tijdens uw verblijf. Wat dacht u van een dagje zon, zee en strand afsluiten in de privé wellness ruimte met sauna en jacuzzi? Of proosten met een (Texels) biertje in onze lounge? Workaholic en tijdens uw vakantie even snel uw e-mail lezen? Ook geen enkel probleem! Het (gratis) WIFI netwerk staat tot uw beschikking!

Eenaangenaam verblijf in Landgoed Hotel Tatenhove op Texel

Texel is een eiland waar al sinds jaar en dag vele vakantiegangers ieder jaar weer naar terugkeren. De natuur, de Texelse gastvrijheid en de mogelijkheid tot een geweldige ‘zon-zee-strand-vakantie-in-eigen-land’ trekt ieder jaar weer massa’s mensen met de veerboot vanuit Den Helder naar ons geweldige eiland. De Koog is dan ook een zeer geliefde badplaats voor jong en oud om te genieten van hun Texelse vakantie.

Om uw vakantie nog zorgelozer en aangenamer te maken heeft Hotel Tatenhove speciaal voor u verschillende arrangementen samengesteld, waarbij uw verblijf, diner en ontbijt tot in de puntjes verzorgd zijn. Voor de sportievelingen hebben we o.a. een fiets- en wandelarrangement samengesteld, maar ook voor de echte levensgenieter is een toepasselijke ‘verwen- en relaxarrangement’ beschikbaar.

En of u nu met z’n tweeën, als gezin of in groepsverband vakantie wilt vieren in een hotel De Koog Texel, bij Landgoed Hotel Tatenhove zit u goed!

Want wat u ook zoekt in uw vakantie op Texel, u vindt het bij Hotel Tatenhove!