Kostelijk dineren bij Landgoed Hotel Tatenhove in ons sfeervolle restaurant met panoramisch uitzicht over de enorme hotelvijver en de weiden en velden achter het hotel. U kunt hier genieten van de heerlijkste gerechten afkomstig uit onze creatieve keuken. De creatieve en uitmuntende keuken bereidt onder leiding van chef-kok Joram van der Spek de heerlijkste gerechten van uitsluitend dagverse, streek- & seizoensproducten. Zij slagen erin om u steeds weer iets bijzonders voor te schotelen.
De gerechten zijn met veel zorg bereid, en dat proef je! Dagelijks serveren wij een 3-gangen verrassingsdiner.
Wij houden uiteraard rekening met diëten of speciale wensen.
Er is geen betere manier om de dag te beginnen dan met een uitstekend ontbijt!
Ons uitgebreide ontbijtbuffet bestaat uit: wit-, bruin-, 8 granen-, gildekorn-, krenten- en roggebrood, beschuit, verschillende afgebakken broodjes, diverse vleeswaren, diverse kazen, een veelvoud aan zoetwaren voor op brood waaronder diverse jam van Voedselbos Texel, hagelslag, appelstroop etc., gekookte eieren, roer-ei, melk, karnemelk, yoghurt en kwark van zuivelboerderij Texel, verschillende cerials, zaden & noten, jus d’orange, verschillende varianten koffie- & thee en vers fruit.
Het ontbijtbuffet is beschikbaar van: 8:00 uur tot 10:30 uur.
Voor -Niet Hotelgasten- € 22,50 p.p.
Voor een lunch bent u uiteraard ook van harte welkom in ons restaurant, maar u kunt ook de lunch gebruiken in onze gezellige lounge of met mooi weer bij uitstek op het zonnige terras aan de vijver. U kunt gerechten bestellen van onze lunchkaart.
Lunchen kan dagelijks van 12:00 tot 16:00 uur. Lunchkaart