Landgoed Hotel Tatenhove is sinds 2001 in handen van familie Van der Spek. Eigenaren Ansgar en Joram gingen destijds het avontuur aan met hun ouders; sinds 2018 staan zij samen aan het roer. Ervaring in hotellerie hadden de Texelaars niet, ondernemend waren ze wél.
Joram, leerling bij sterrenkok Jef Schuur uit Den Hoorn, nam de keuken onder zijn hoede. Hij wilde hotelgasten kwaliteit voorschotelen en startte met dagelijks wisselende verrassingsmenu’s. Het leverde hem diverse prijzen op tijdens foodfestival Texel Culinair. Ansgar is hotelmanager en stuurt het team aan. Zijn credo: iedereen moet zich bij ons thuis voelen. Dat vertaalt zich in veel gastvrijheid, persoonlijke aandacht en een warme sfeer.
De broers zijn trots op het hotel en blijven investeren in Landgoed Hotel Tatenhove. Een nieuwe vleugel met ruime kamers, zonnepanelen, een fietsenstalling, een sfeervolle inrichting van het restaurant. ‘We willen onze gasten blijven verrassen.’